avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situatia militara la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situatia militara la angajare

Buna ziua! Au aparut modificari de data recenta in cadrul legislatiei cu privire la situatia militara? Sunt recrut, am 47 de ani si mi se cere acest lucru la angajare desi pana acum nu mi s-a mai cerut la alte locuri de munca.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 19 Mai 2023
Modificari cu privire la ce ? Nu ati facut armata...nu se intelege ce doriti.
Mi se cere la angajare situatia militara (documente doveditoare). Asta inseamna in cazul meu adeverinta de recrutare dar presupune si o vizita la centrul militar pentru luare in evidenta. Acest lucru nu mi s-a mai cerut la angajare, cel putin eu nu imi amintesc. Intrebam daca a aparut mai nou vreo modificare legislativa care sa determine angajatorul sa ceara astfel de acte. Vorbesc de angajare la firma privata, in civil, a nu se intelege functie militara.
Adeverinta de recrutare ????

Nu exista nicun act normativ care sa prevada ce acte sunt obligatorii la angajare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut livretul militar nearadel nearadel in prag de pensionare am nevoie si de livretul militar .L-am pierdut in conditii pe care nu le amintesc com pot intra in posesia unui duplicat ,sau un ... (vezi toată discuția)
Dosar personal pentru un angajat la un srl ionut c ionut c Buna seara! Va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa cuprinda dosarul de personal al unui nou angajat la un SRL? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Zi libera platita pentru respectare ordin de chemare pentru clarificarea situatiei militate dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Un salariat a fost chemat in data de 24.11.2016 de la ora 11:00 la Centru Militar Zonal cu Ordin de chemare pentru clarificarea situatiei ... (vezi toată discuția)