avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Risc pierdere loc de parcare. Bună ziua. Eu am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Risc pierdere loc de parcare. Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau ...

Bună ziua.

Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. Urmează să îmi achiziționez altă mașina, dar până atunci pot să rămân fără loc de parcare ?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
În sectorul 2 pentru reînnoire contract de închiriere loc de parcare trebuie să ai ITP și RCA valabil,pentru a nu transforma parcările primăriei în locuri de depozitare a autoturismelor nefuncționale.Teoretic odată reînnoit e valabil pentru un an și nu ar trebui să fie probleme dar nu știu cum e regulamentul in alte sectoare și alte orașe.Fiecare are alte regulamente.
Mai bine vă interesați la primăria dumneavoastră.Sau faceți ITP-ul.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2023
mitabiciclista, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!este legal sa mi se ceară inspecția tehnica a mașinii ... Ciupetica Ciupetica Bună ziua!Este legal sa mi se ceară inspecția tehnica a mașinii pentru prelungirea contractului de concesiune a unui loc de parcare pentru persoane cu ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)