Buna ziua,
am depus dosarul de pensionare si nu mi s-a recunoscut grupa 2 de munca .Mentionez ca alte 3 colege au castigat in instanta grupa 2. Toate am lucrat pe acelasi post, aceeasi fabrica in aceeasi perioada.
Stiam ca a fost o decizie a ICCJ(cred ) de uniformizare si recunoastere a deciziilor date pe aceeasi speta.
Exista aceasta decizie.? Ce pof face in afara de faptul sa actionez in instante casa de pensii?Multumesc
Puteti deschide actiune in instanta si invoca faptul ca aveti colege care au primit grupa a 2-a de munca, lucrand in aceleasi conditii ca dvs. Poate exista o anume decizie a ICCJ de care amintiti, dar aceasta este avuta in vedere doar pentru un sector limitat de activitate (nu general) si numai daca ati deschis si dvs. actiune in instanta.
Rezultatul actiunii in instanta depinde insa de documentele pe care le prezentati in dosarul cauzei.
CJP nu aplica automat decizii ale ICCJ.
Grupa de munca
tlefter
Buna ziua,
In urma unei actiuni in instanta avand drept scop incadrarea in grupa 2 (Doi) de munca [b] \" conditii deosebite\"[/b] instanta de judecata a ... (vezi toată discuția)