avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul contestarii in instanta a Deciziei Comisiei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul contestarii in instanta a Deciziei Comisiei Nationale ...

In cazul contestarii in instanta a Deciziei Comisiei Nationale pentru Compensarea Imobilelor, grila de calcul aplicata în eventualitatea unei evaluări va fi tot grila notarilor publici sau se calculează la valoarea de piață a imobilului respectiv (teren)
Cel mai recent răspuns: Floryyyyan , utilizator 16:04, 19 Mai 2023
Se calculează tot după grila notariala dar ANRP ul are obiceiul sa calculeze folosind o serie formule care duc la micșorarea valorii imobilului..
Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Se calculează tot după grila notariala dar ANRP ul are obiceiul sa calculeze folosind o serie formule care duc la micșorarea valorii imobilului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de la anrp in luna martie. calculul este facut ... crmnradu crmnradu Am primit decizia de la ANRP in luna martie. Calculul este facut pe legea veche. Am ridicat o transa (anuala din cele 5). Mai pot contesta si solicita ... (vezi toată discuția)
Care este solutia optima? oanta gh st radu oanta gh st radu In calitate de mostenitori ai unui imobil nationalizat si nerestituit in natura (legea 10/2001), din Bucuresti, avand 6 ap. vandute chiriasilor, in baza legii ... (vezi toată discuția)