avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanta presedintiala peutru dreptul la viata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanta presedintiala peutru dreptul la viata

Buna ziua, sunt bolnava de doua tipuri de cancer de san, unul operat in 2019 avand her2 3+, celalalt operat in 2022, avand her2 negativ. In aprilie am facut o metastaza cutanata cu her2-low. Medicul oncolog mi-a spus ca pt acest tip de her2 (low), exista un medicament cu rezultate deosebite,aprobat in ue (enhertu) , dar la care noi, nu este compensat. Am inteles ca se poate obtine prin ordonanta președintiala. Va rog sa-mi spuneti si mie ce presupune, si ce documente sunt necesare pt a o depune. Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 19 Mai 2023
lorinaflorina, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:18, 20 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule Preşedinte, [1]

Subsemnatul [2]_ _, domiciliat în_,

Chem în judecată

pe pârâtul [3]___, domiciliat în_, pentru ca prin hotărârea ce o veţi pronunţa să dispuneţi pe cale de ordonanţă preşe-dinţială obligarea pârâtului la_[4]

Motivele cererii sunt următoarele:

Motivele de fapt [5]:_

Temeiul de drept [6]: îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 581 C. proc. civ._

Probe [7]: înţeleg să mă folosesc de următoarele probe_,

pe aspectele privind_

Anexez copii certificate de pe următoarele înscrisuri_ , precum şi chitanţa de plată a taxei judiciare de timbru de_lei şi timbrul judiciar de_lei. [8]

Semnătura,

Domnului Preşedinte al Judecătoriei/Tribunalului [9]

Detalii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)
Asigurarea medicala privata ing? adrian123 adrian123 Am terminat facultatea anul acesta, dar inca nu sunt angajat. Am niste bani pusi deoparte si m-am gandit sa-mi fac o asigurare medicala. Dar nu stiu daca sa ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere ContSters38846 ContSters38846 buna ziua ! am o prietena care are nevoie de ajutor si m-am gandit ca pot apela cu incredere la dumneavoastra ! au aflat de curind ca mama ei sufera de ... (vezi toată discuția)