avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident auto

salut
pe 26 decembrie mama mea a fost lovita de o masina in timp ce trecea strada care trece prin fata casei noastre (pe unul din multele nationale ne semnalizate ale patriei) adica nah exista o trecere de pietoni cam la 20 de km de locul accidentului.
in urma acestui accident sa ales cu o fractura de femur cu deplasare la piciorul stang, o fractura de gamba si una de col femural la dreptul + un hematom care a inghitit 6 pungi de sange (perfuzat) din cauza caruia inca nu i se poate face operatia de protezare a soldului. shi o confuzie temporospatiala uriasha amnezie nenorocita care nu o lasa sa isi aminteasca tot ce face de pe o zi pe alta
acum intrebarea mea este:
cam la ce soi de proces ma astept
cum se face impartirea culpei in momentul in care mama treversa strada in conditii de vizibilitate minima, aproximativ 3 m, a fost evitata de prima masina care venea din partea stanga dar a fost lovita pe axul soselei de o a doua care venea din sens contrar(partea dreapta a mamei
cum se face in cazurile astea?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 18:56, 26 Ianuarie 2010
plangere penala pt vatamare
in conditiile in care, mama dvs a fost de vina, nu cred ca obtineti nimic si e posibil ca soferul sa fie achitat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile in urma unui accident de munca preda_camelia25 preda_camelia25 IN 2003 AM AVUT UN ACCIDENT DE MUNCA IN URMA CARUIA AM RAMAS CU GRADUL II DE INVALIDITATE .MA AFLU IN SITUATIA DE A FI RESTRUCTURAT ,AVAND 52 DE ANI SI ABIA ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu? catalin d. catalin d. buna ziua! ma deplasam pe soseaua principala dintr-o localitate rurala, cu intentia sa opresc la un magazin ce se afla pe partea opusa sensului de mers. ajuns ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna amandeal amandeal In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)