avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost condamnat abuziv in lipsa la 3 ani închisoare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost condamnat abuziv in lipsa la 3 ani închisoare pentru ...

Am fost condamnat abuziv in lipsa la 3 ani închisoare pentru ca am făcut un denunț .

In anul 2016 aflat in timp ce locuiam in Irlanda am întâlnit un roman Ciobanu Claudiu . Acesta m-a rugat sa îl ajut sa închirieze apartamente in orașul Dublin .
După un timp am înțeles ca acesta desfășura activități de proxenetism in aceste apartamente fapt cu care nu am fost de acord, am fost acolo personal am discutat cu fetele de acolo și am oprit ceea ce făceau totodata făcând asta am intrat in conflict cu el, a început sa amenințe și sa șantajeze acele fete motiv pt care am sunat inițial la postul de poliție din localitatea lui, m-i s-a solicitat sa fac o plângere in scris și sa trimit pe fax ceea ce am și făcut, in acea plângere am lăsat Nr meu de telefon, la câteva zile am fost sunat de un lucrător BCCO care m-a rugat sa vorbesc cu una din fete( victima ) pe care eu o trimisesem acasă pe cheltuiala mea , am fost rugat sa vorbesc cu ea sa colaboreze cu poliția și sa nu ii mai fie frica lucru pe care l-am făcut și a fost menționat chiar și in rechizitoriu însă 4 ani mai târziu am aflat ca am fost condamnat in lipsa la 3 ani închisoare pentru sprijinirea unui grup infracțional organizat cu toate ca am găsit in codul penal aliniatul 3 și 4 ca nu pot fi condamnat dacă anunț autoritățile înainte ca aceștia sa știe sau ca primesc jumătate din pedeapsa daca colaborez cu autoritățile .
In acest moment ma aflu Arestat in penitenciarul Wandsworth din Londra Uk in vederea extrădării .
Ce pot face sa imi pot face dreptate ?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2023
costinsgs, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:48, 20 Mai 2023
Este posibil sa aveti dreptul la rejudecare după extrădarea în România.
Va cautati avocat sa va studieze dosarul și sa vada clar probele.
Ar fi util sa aveți în scurt timp un avocat care sa meargă la dosar.

Aveti dreptul de a va apara sa nu fiți trimis în România.

Acestea sunt drepturile.
Ca sunteti sau nu vinovat va analiza avocatul care va studia dosarul.

Se recomandă a se plătiți avocatul doar pentru studiu de caz ca sa vada dacă aveți sau nu șanse în raport de normele aplicabile.

Procesul întra pe o alta procedura.

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradare,sfat admisibilitate dacodrakon dacodrakon Buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la extradare europeeana,in cazul in care persoana condamnata in romania la 3 ani, pt violare de domiciliu al2,iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,daca o persoana care a fost extradata si condamnata ... Alina123456 Alina123456 Buna ziua,daca o persoana care a fost extradata si condamnata in SUA, care are o condamnare cu suspendare si in Romania( doua fapte diferite facute in perioade ... (vezi toată discuția)
Contestatie la decizia de executare a pedepsei cu inchisoarea stochelrodu stochelrodu Va rog frumos sa imi spuneti daca pot sa fac o contestatie la decizia de executare a pedepsei cu inchisoarea desi aceasta a ramas definitativa in 2008 iar pe ... (vezi toată discuția)