avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Salut, vreau sa ma programez la examenul auto proba ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Salut, vreau sa ma programez la examenul auto proba teoretica, ...

Salut, vreau sa ma programez la examenul auto proba teoretica, si cand intru pr drpciv trebuie sa introduc numar/cod unic de înregistrare, ce înseamnă asta mai exact?


Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 21 Mai 2023
CNP probabil..
Pe pagina de înregistrare a dosarului de examinare: trebuie să completezi cu numele, prenumele, numărul/codul unic de înregistrare (CNP) și e-mail-ul tău.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari cod rutier imene imene Buna ziua, Din cate am inteles din 8 aug. 2013, odata cu intrarea in vigoare a noilor modificari pentru codul rutier, rezultatul probei teoretice auto (sala) ... (vezi toată discuția)
Problema drpciv 2 dosare serbu16 serbu16 Buna ziua, Am o problema legata de serviciul regim permise din Calarasi. Mai exact am depus un dosar pentru examinarea teoretica si practica pentru categoria ... (vezi toată discuția)
E corect ce mi se cere pentru angajare...? tatina25 tatina25 Buna ziua,am aplicat pentru un job pe net sui am primit raspuns ,iar pentru a ma pregati ei organizeaza un curs si imi cereau: ,, Pentru inregistrarea la ... (vezi toată discuția)