avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La casa de pensie când îmi iau desfășurătorul ptr ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La casa de pensie când îmi iau desfășurătorul ptr fiecare ...

La casa de pensie cînd îmi iau desfășurătorul ptr fiecare an de la orice angajator care am lucrat apare pontajul de 8 ore și și zilele de concediu de odihna trecute,le pot atașa la reclamație dacă îl reclam pe angajator.
Desfășurătoarele de la banca sunt probe în instanță.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 21 Mai 2023
Desfășurătoarele de la banca pot fi probe în instanță...zilele de CO nu figureaza in stagiu de cotizare
Ultima modificare: Duminică, 21 Mai 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Unde sunt trecute zilele de concediu de odihna,și pontajele de la angajator le da la casa de pensii sau la ANAF.

Cornel Vasile a scris:

Desfășurătoarele de la banca pot fi probe în instanță...zilele de CO nu figureaza in stagiu de cotizare

Nicaieri .. la Casa de Pensii figureaza numarul de zile lucratoare, norma ... restul le gasiti in dosarul dvs de personal.
Angajatorul vă face un bine, că vă trece vechime în muncă zilele de concediu.
Dacă v-ar trece concediu s-ar scade din vechime și ați avea mai puțină vechime, și logic puțin mai mică pensia..

Așa că ar trebui să-i mulțumiți angajatorului, că eu în locul lui v-aș trece concediu, n-aș risca să vă maresc vechimea în muncă.
Ultima modificare: Duminică, 21 Mai 2023
Dapix, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Zilele de CONCEDIU DE ODIHNA constituie vechime in munca...doar absentele nemotivate si concediile fara plata se scad din vechimea in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate luciapap luciapap Buna ziua, un salariat a avut 5 z nemotivate, nu sa prezentat la munca,iar acuma a adus o cerere de desfacere a contractului din data de 12.05.11 cu acordul ... (vezi toată discuția)
Concediul medical si absentele nemotivate anonim anonim Concediul medical poate afecta concediul de odihna? Pentru ca la noi in firma daca ai CM , se scade proportional din Concediul de odihna. Absentele nemotivate ... (vezi toată discuția)