avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , Un fermier vecin cu min e(cu terenul pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , Un fermier vecin cu min e(cu terenul pe care eu îl ...

Buna ziua ,
Un fermier vecin cu mine(cu terenul pe care eu îl lucrez) anul trecut mi-a distrus cu erbicid un rând din recolta mea fără a ma despăgubi .
In cazul in care și in acest an se întâmpla la fel ,cui ma pot adresa ca sal forțeze sa ma despăgubească ?
Va mulțumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:41, 21 Mai 2023
Daca nu solutionati amiabil,aveti dreptul sa va riidicati cu pretentii in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract arenda danieliuli77 danieliuli77 BUNA!!! AM SI EU O INTREBARE: AM UN CONTRACT DE ARENDA INCHEIAT IN 01/12/2009 PE UN TEREN IN SUPRAFATA DE 10 HA. ACEL TEREN A FOST LUCRAT DE O ALTA FIRMA IN ... (vezi toată discuția)
Unde mă adresez in cazul in care nici asociația de locatari ... Mihali Violeta Mihali Violeta Unde mă adresez in cazul in care nici asociația de locatari și nici primăria nu iau masuri in cazul in care un vecin de la parter mia inundat apartamentul ... (vezi toată discuția)
Plangere Magdalena123 Magdalena123 Buna ziua . Sunt invitata la politie si as dori un sfat inainte de a merge . - Acum 5 ani am dat pamantul mostenit 2.5 Ha la un fermier sa o lucreze ... (vezi toată discuția)