avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cartea funciara nu este conforma cu titlul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cartea funciara nu este conforma cu titlul de proprietate.suprafata ...

Cartea funciara nu este conforma cu titlul de proprietate.suprafata este buna dar am fost amanat 18 metri.Sunt nemultumit.Este normal, legal sa fiu mutat?Cartea funciara a fost facuta de primarie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:29, 21 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu este normal.
Trebuie verificate actele daca corespund unele cu celelalte.
Trebuie verificat, daca exista p-v de punere in posesie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
am fost amanat 18 metri.

Concret cum ati fost "amanat" 18 metri??
Partea interesata are dreptul sa execute expertiza tehnica care sa concluzioneze asupra suprafetei ,raport in baza caruia ocpi poate opera modificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru dragos64 dragos64 buna ziua! am cumparat in 1991 casa bunicilor si pe act nu am decat 250 mp.pentru ca atat permitea legea la vremea respectiva, ulterior am facut cerere la ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate suprapus peste act de vanzare cumparare aliss73 aliss73 In anul 1992 bunicii vand o bucata de pamant din curte(300 metri)unei nepoate prin act de vanzare cumparare,pamantul respectiv ramanand in indiviziune.Vanzarea ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu proprietate danutelu danutelu Detin un titlu de proprietate pentru un teren si in registru agricol figurez cu o suprafata mai mare decat in titlu. Pot formula o actiune pentru rectificare ... (vezi toată discuția)