avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua ! Va rog sa- mi spuneti cum se impoziteaza ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua ! Va rog sa- mi spuneti cum se impoziteaza pensiile ...

Buna ziua ! Va rog sa- mi spuneti cum se impoziteaza pensiile mele . Am dubla cetatenie , Germania si Romana . Domiciliul in Romania Primesc pensie din Germania si pensie din Romania. In plus o indemnizatie der urmas . Va multumesc !

Alte discuții în legătură

pensie de urmas pt copii cu cetatenie franceza maria_iv maria_iv Revin cu urmatoarea intrebare: Copiii cu cetatenie franceza al căror tata a fost pensionar al statului roman pot beneficia de pensie de urmas dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Hristos a înviat ! va rog sa- mi clarificați o nelămurire ... Ipotești Ipotești Hristos a înviat ! Va rog sa- mi clarificați o nelămurire . Primesc pensie pt. Limita de virsta , indemnizație de urmaș și pensie din Germania . Cum ... (vezi toată discuția)
Dubla cetățenie pentru pensie mardale pompiliu mardale pompiliu bună seara, sunt român cu dubla cetățenie, respectiv germană. locuiesc temporar în Germania, domiciliul din acte e în Romania. pot sa încasez pensia ... (vezi toată discuția)