avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta pentru ...

Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta pentru un act de curatela. Eu nu o sa fiu acasă in data menționată de judecătorie. Oare o sa trebuiască sa las o cerere sa se facă în lipsa mea sau oricum se va face ?? Mulțumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti cerere de judecare in lipsa, de principiu. Ce calitate aveti in dosar?
Calitate de intimat.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Faceti cerere de judecare in lipsa, de principiu. Ce calitate aveti in dosar?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Merge judecarea in lipsa
Pe citație scrie ca ,, In caz de neprezentare a părților, se va putea trimite un inscris , judecata urmând a se face în lipsa .

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Merge judecarea in lipsa

Da este formularea standard. Dvs faceti cerere de judecare in lipsa daca nu puteti ajunge.

Alte discuții în legătură

Citatie pentru succesiune. cum raspund laura_a_v laura_a_v citatie pentru succesiune Buna ziua , am primit o citatie pt o succesiune. in citatie e specificat : \"in caz de neprezentare a partilor, se va putea ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient mircea_savu2003 mircea_savu2003 Buna ziua, As dori o informatie referitor la o citatie in care am calitatea de intervenient. Procesul in care sunt citat este o plangere contraventionala, ... (vezi toată discuția)
Curatela, nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....".in ... natasav natasav Curatela, Nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....\".in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in ... (vezi toată discuția)