avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta pentru ...

Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta pentru un act de curatela. Eu nu o sa fiu acasă in data menționată de judecătorie. Oare o sa trebuiască sa las o cerere sa se facă în lipsa mea sau oricum se va face ?? Mulțumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti cerere de judecare in lipsa, de principiu. Ce calitate aveti in dosar?
Calitate de intimat.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Faceti cerere de judecare in lipsa, de principiu. Ce calitate aveti in dosar?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Merge judecarea in lipsa
Pe citație scrie ca ,, In caz de neprezentare a părților, se va putea trimite un inscris , judecata urmând a se face în lipsa .

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Merge judecarea in lipsa

Da este formularea standard. Dvs faceti cerere de judecare in lipsa daca nu puteti ajunge.

Alte discuții în legătură

Citatie pentru succesiune. cum raspund laura_a_v laura_a_v citatie pentru succesiune Buna ziua , am primit o citatie pt o succesiune. in citatie e specificat : \"in caz de neprezentare a partilor, se va putea ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient mircea_savu2003 mircea_savu2003 Buna ziua, As dori o informatie referitor la o citatie in care am calitatea de intervenient. Procesul in care sunt citat este o plangere contraventionala, ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intimat uta72 uta72 in urma unei anchete penale cu privire la intocmirea unei adeverinte de salariat privind marirea pensiei alimentare si care a fost intocmita gresit , ancheta ... (vezi toată discuția)