avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta pentru ...

Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta pentru un act de curatela. Eu nu o sa fiu acasă in data menționată de judecătorie. Oare o sa trebuiască sa las o cerere sa se facă în lipsa mea sau oricum se va face ?? Mulțumesc anticipat.
Bună domnule Avocat .... Doresc sa aflu dacă este obligatoriu sa ma prezint îninstanta în data menționată de judecătorie pentru a obține o hârtie de curatela pentru 2 minori . Pentru dezbaterea succesiunii . Specific ca, persoana care are nevoie de mine a specificat în cererea respectiva ca dorește judecarea cauzei in lipsa deoarece nu o sa fim acasă.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu.va da nimeni sfaturi juridice prin telefon de la instanta. .La judecătorie mergeți.personal și puteți solicita studierea dosarului,nu se înțelege din postarea dvs ce anume doriți sa aflați exact.

Nu este nevoie sa fiți prezent la acel termen ,dar procesul poate dura mai mult de un termen și atunci este recomandat sa va prezentati la viitorul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru succesiune. cum raspund laura_a_v laura_a_v citatie pentru succesiune Buna ziua , am primit o citatie pt o succesiune. in citatie e specificat : \"in caz de neprezentare a partilor, se va putea ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient mircea_savu2003 mircea_savu2003 Buna ziua, As dori o informatie referitor la o citatie in care am calitatea de intervenient. Procesul in care sunt citat este o plangere contraventionala, ... (vezi toată discuția)
Curatela, nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....".in ... natasav natasav Curatela, Nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....\".in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in ... (vezi toată discuția)