avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta pentru ...

Bună grup. Am o întrebare. Sunt chemat în instanta pentru un act de curatela. Eu nu o sa fiu acasă in data menționată de judecătorie. Oare o sa trebuiască sa las o cerere sa se facă în lipsa mea sau oricum se va face ?? Mulțumesc anticipat.
În cazul în care nu fac cererea în lipsa ? Mi se va acorda titlul de curatela ? Pentru ca persoana când a depus actele a specificat ca
,, Solicit judecarea cauzei in lipsa ,,

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Da este formularea standard. Dvs faceti cerere de judecare in lipsa daca nu puteti ajunge.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebarea dvs initiala vizeaza o norma de procedura pe care v am explicat o. Pe fondul cererii, daca aveti sau nu dreptate, daca se acorda sau nu un anumit drept, nu avem cum sa ghicim fara a vedea concret actele dosarului, ce s a cerut, in ce temei, cu ce probe s a sustinut cererea.
Pentru dezbaterea succesiunii .

Intrebarea dvs initiala vizeaza o norma de procedura pe care v am explicat o. Pe fondul cererii, daca aveti sau nu dreptate, daca se acorda sau nu un anumit drept, nu avem cum sa ghicim fara a vedea concret actele dosarului, ce s a cerut, in ce temei, cu ce probe s a sustinut cererea.

Eventual , as putea suna mâine dimineață la Judecătorie unde sa stabilit programarea și sa întreb acolo ? Specific numărul dosarul pentru a vedea actele...?? :( nu am mai fost în asemenea situații și nu știu cum sa procedez. Îmi cer scuze.

Nu.va da nimeni sfaturi juridice prin telefon de la instanta. .La judecătorie mergeți.personal și puteți solicita studierea dosarului,nu se înțelege din postarea dvs ce anume doriți sa aflați exact.

Alte discuții în legătură

Citatie pentru succesiune. cum raspund laura_a_v laura_a_v citatie pentru succesiune Buna ziua , am primit o citatie pt o succesiune. in citatie e specificat : \"in caz de neprezentare a partilor, se va putea ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de intervenient mircea_savu2003 mircea_savu2003 Buna ziua, As dori o informatie referitor la o citatie in care am calitatea de intervenient. Procesul in care sunt citat este o plangere contraventionala, ... (vezi toată discuția)
Curatela, nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....".in ... natasav natasav Curatela, Nu inteleg din citatia primita urmatoarele: .....\".in caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in ... (vezi toată discuția)