avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Monitorizare video și audio la locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Monitorizare video și audio la locul de munca într-un supermarket.Buna ...

Monitorizare video și audio la locul de munca într-un supermarket.Buna ziua,am și eu o întrebare:se poate folosi imaginii si sunete din monitorizarea video si audio ca proba pentru constatarea vinovăției sau nevinovăției unui angajat anchetat într-o cercetare disciplinara ?

Andra Alexa a scris:

Monitorizare video și audio la locul de munca într-un supermarket.Buna ziua,am și eu o întrebare:se poate folosi imaginii si sunete din monitorizarea video si audio ca proba pentru constatarea vinovăției sau nevinovăției unui angajat anchetat într-o cercetare disciplinara ?

Da,daca inregistrarile au fost obtinute in acord cu legea.
Da, se pot folosi imaginile si sunetele din monitorizarea video si audio ca proba pentru constatarea vinovăției sau nevinovăției unui angajat într-o cercetare disciplinara
Ce inseamna în acord cu legea?
Cititi aceste articole
www.avocatnet.ro/t10332/supr...
Este vorba de o altercație cu un client recalcitrant la casa de marcat care a injurat si amenintat casiera dar tot el a facut reclamatie de atitudine nepotrivuta a angajatei in cauaza care urmeaza sa fie cercetata disciplinar si specific ca in nota de informare afișată la intrarea în unitate conform gdpr se scrie monitorizare doar video și foto nu și audio,avand ca si scop monitorizarea securitatii persoanelor si/sau a bunurilor,asigurarea protectiei produselor aflate in magazin atunci cum se poate folosi și proba audio și video în cercetare disciplinara?

Alte discuții în legătură

Supravegherea la locul de munca Esyana 74 Esyana 74 1.Într o instituție publică este permisă supravegherea angajatului in timpul exercitării funcției pe care o deține? 2.Este permisă monitirizarea prin ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața! as dori să știu dacă într-un dispecerat ... tinely1 tinely1 Buna dimineața! As dori să știu dacă într-un dispecerat de monitorizare alarme și monitorizare video angajatorul are voie sa monteze camere video sa ... (vezi toată discuția)
Cineva a semnat un convocator cu intrebarile pentru o cercetare ... unghbaly unghbaly cineva a semnat un convocator cu intrebarile pentru o cercetare disciplinara care va avea loc a doua zi. s-a dus omul la cercetare, a raspuns la toate ... (vezi toată discuția)