Si "cam care" este problema daca intreaba? Fura locul cuiva de sub picioare? Are un loc privilegiat in loja baroului pt raspunsurile obtinute si in detrimentul altcuiva?
Omul intreaba. Daca cineva vrea ii raspunde daca nu, nu. Si corect a zis pneagu. Poate omul vrea sa invete.
Eu personal prefer "certurile" cu un avocat pe o anumita tema (deoarece ar putea sa imi dea contraargumente pertinente) in detrimentul indicatiilor scrise la repezeala sau ctrl C si crtl V dintr-un test de lege...
sau pote e cineva atotstiutor si nu mai are nevoie de ajutorul altcuiva...
@pneagu
Exact, ma refeream la forma continuata, nu la intrebarile incidentale, sa le zicem, unde e clar ca vrei sa afli si parerea celorlalati;
@dorians
Aceeasi obs ca mai sus, nici o problema pe intrebari incidentale;
Si de asemenea nici o preoblema pe dezbateri intre colegi, sunt perfect constructive si avantajoase reciproc;
@eu insami
Ma refer si o mai spun odata la acei colegi care, daca le veti vizulaliza profilul, inainte de a (le) raspunde, veti observa ca pun in continuu intrebari, din tot ce le trece prin mana; incercam totusi sa ne pastram o imagine, ori macar eu incerc sa lupt pentru asta, nu e vorba de nici o loja si de nici un barou ci ori de dorinta de a-i ajuta pe justitiabili, ori de pasiunea de a intra in "certuri" cu confratii.
Si cu asta termin: cand un coleg initiaza intrebari multiple fara sa isi exprime deloc propria sa parere despre spete, poate ca baroul nu e cel mai potrivit loc pentru el!