avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, într-un proces civil pe uzucapiune, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, într-un proces civil pe uzucapiune, avocatul părții ...

Bună ziua, într-un proces civil pe uzucapiune, avocatul părții reclamante poate obține copie după titlul de proprietate, certificat de moștenitor și cadastru al părților pârâte, al la terenul care face obiectul litigiului? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 14:18, 25 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai probabil da, însă trebuie să le solicite prin intermediul instantei de judecata. Instanta considerandu-le relevante (și sunt) pentru soluționarea cauzei, va emite o adresa către institutia/partea/persoana deținătoare pentru a le trimite la dosarul cauzei de unde le poate lua și avocatul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil ContSters212788 ContSters212788 Bunicii mei sunt dati in judecata intr-un proces civil pentru ai da unui vecin o parte din teren.Acestia sunt decedati de 10 ani.Ce pot face? (vezi toată discuția)
Termen la care se fixeaza primul termen de judecata solongabriel solongabriel in cat timp se emite citati de la judecatorie daca am calitatea de parat in dosar ,de la primiore comunicari judecatoresti? (vezi toată discuția)
Care sunt procedurile in cazul uzacapiunii? maria dinca maria dinca Buna ziua, As dori sa aflu mai multe informatii despre uzucapiune in situatia mea:Bunicul meu a cumparat in anul 1954 un teren cu chitanta(fara a se face act ... (vezi toată discuția)