avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara.daca am permisul suspendat pe 60 zile ..am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara.daca am permisul suspendat pe 60 zile ..am facut contestatie ...

Buna seara.daca am permisul suspendat pe 60 zile ..am facut contestatie si mi am recuperat permisul ,pot circula in tara pana la finalizarea procesului ?va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 23 Mai 2023
Isa Radu, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:17, 24 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti circula pina la maxim 30 de zile de la o decizie definitiva (in apel, de exemplu), sau pina cu maxim 30 de zile dupa trecerea termenului de apel, conform art. 118 din OUG 195/2002.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am avut permisul suspendat pe 30 de zile din cauza ... Elf90 Elf90 Buna ziua Am avut permisul suspendat pe 30 de zile din cauza ca nu am acordat prioritate. Am depus contestația am recuperat permisul. In caz ca o sa pierd ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-a fost supendat permisul si am facut contestatie. ... AlexSte AlexSte Buna ziua, Mi-a fost supendat permisul si am facut contestatie. Ieri a fost data hotararea si am vazut pe site-ul acestora urmatoarea motivare : Respinge ... (vezi toată discuția)
Bună ziua mi a fost suspendat permisul pe 30 de zile pe motiv ... crisrian crisrian Bună ziua Mi a fost suspendat permisul pe 30 de zile pe motiv ca, întărind în parcarea laterala aflata pe sensul opus de mers, am depășit un stil din ... (vezi toată discuția)