avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este admis ca numele meu sa fie pe o lista de sondaje ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este admis ca numele meu sa fie pe o lista de sondaje (pre-electorale) ...

Este admis ca numele meu sa fie pe o lista de sondaje (pre-electorale) fara ca sa fiu anuntata de acest lucru? Acest sondaj a fost vehiculat prin sat si am aflat de la oameni ca sunt pe acea lista. Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 19:42, 26 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul meu este sa va adresati cu o sesizare, preferabil facuta prin avocat, Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia datelor MAVRODINV MAVRODINV Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie:acum 2 luni mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca dar, numele meu a continuat sa apara in adresa de mail ... (vezi toată discuția)
Anaf geo-vem geo-vem Dupa cum stiti s-a publicat asa zisa lista a rusini,doresc sa ma adresez justitiei,ideia este ca doresc in calitatea mea de reclamanat in proces sa atrag si ... (vezi toată discuția)
Camere de luat vederi PROSPERITATE PROSPERITATE Buna ziua ' Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in urmatuarea situatia ;vecinul din fata casei si-a montat camere de supraveghere pe propria ... (vezi toată discuția)