avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! tatal meu a mostenit de la o matusa, prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! tatal meu a mostenit de la o matusa, prin testament, ...

Buna ziua! tatal meu a mostenit de la o matusa, prin testament, casa si terenul aferent. Problema este ca in testament sunt trecuti 800mp, iar gradina in fapt are suprafata aproape dubla. Explicatia data de notarul care a facut testamentul a fost ca poate trece maxim 1000mp. Gradina este cu aceasta suprafata de mai bine de trei generatii dar nu exista acte doveditoare. Mama mea a primit o oferta de a vinde terenul respectiv, dar nu o poate face din cauza acestei neclaritati. Ce as putea face in aceasta situatie? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Rectificare suprafete teren si constructii imobil mostenit gorangersgogo gorangersgogo Buna ziua! Am mostenit un imobil compus din teren, casa si anexe gospodaresti. La semnarea succesiunii, mi s-a adus la cunostinta de catre notar faptul ca, pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informații RodicaAurica RodicaAurica Succesiune /informații Buna ziua, Va solicit ajutorul pentru o situație foarte complicată. Suntem mai multi frați și părinti noștri au decedat în ... (vezi toată discuția)