Bună ziua! Am avut în proces cu un executor judecătoresc și o bancă pe o contestație la executare silită. Instanța a admis cererea și a anulat actele executării silite. In termen de 10 zile de la comunicare se poate face apel. Cum pot afla dacă partea adversa a făcut apel? Menționez că eu nu mă aflu în țară. Mulțumesc!
Cererea de apel vi se va comunica la domiciliul ales pentru comunicarea actelor în dosarul de la prima instanță.
Mai puteți verifica și pe portalul instantelor de judecata.
Verificați portalul instantelor de judecata. Pana la comunicarea apelului, mai ales dacă nu sunteți în tara, căutați pe portalul instantelor de judecata. Dacă a formulat apel, va apare jos data declarării apelului și partea care l-a formulat. Asa știți sigur dacă au trecut 15 zile de la data comunicării spre ei (nu știți care este, dar puteți bănui ca e cam aceeași cu a dvs) și nu apare nimic, înseamnă că nu au declarat.
Executare silita
buiavasi
Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)