avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anularea executării silite
Discuție deschisă în Executare silită

Anularea executării silite

Bună ziua! Am avut în proces cu un executor judecătoresc și o bancă pe o contestație la executare silită. Instanța a admis cererea și a anulat actele executării silite. In termen de 10 zile de la comunicare se poate face apel. Cum pot afla dacă partea adversa a făcut apel? Menționez că eu nu mă aflu în țară. Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2023
eofed1981, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 14:07, 25 Mai 2023
Buna ziua!

Cererea de apel vi se va comunica la domiciliul ales pentru comunicarea actelor în dosarul de la prima instanță.
Mai puteți verifica și pe portalul instantelor de judecata.
Verificați portalul instantelor de judecata. Pana la comunicarea apelului, mai ales dacă nu sunteți în tara, căutați pe portalul instantelor de judecata. Dacă a formulat apel, va apare jos data declarării apelului și partea care l-a formulat. Asa știți sigur dacă au trecut 15 zile de la data comunicării spre ei (nu știți care este, dar puteți bănui ca e cam aceeași cu a dvs) și nu apare nimic, înseamnă că nu au declarat.
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2023
Mirrella P., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita buiavasi buiavasi Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)