avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare Euroins Buna ziua , un sofer care avea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare Euroins Buna ziua , un sofer care avea asigurare la euroins ma lovit ...

Buna ziua , un sofer care avea asigurare la euroins ma lovit in trafic destul de rau, (pagube materiale la masina). Eu am trimis dosarul de dauna , dar acum care e procedura ? Trebuia sa astept o persoana sa vina sa stabilească daunele ? Sau pot sa mi repar masina pe banii mei si ulterior sa recuperez banii . Care ar fi o solutie mai ok si rapida . Multumesc mult . Deja astept de 2 luni .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:25, 25 Mai 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt un asigurat euroins care a lovit un participant la trafic. am fost anuntat ca voi fi dat in judecata. mariussmeek mariussmeek Buna ziua! Sunt un asigurat Euroins care a lovit un participant la trafic. Va las detaliile mai jos: -> Eu sunt vinovat de producerea accidentului si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in data de 10 iunie 2020 am fost vinovat de producerea ... david V david V BUNA ZIUA IN DATA DE 10 IUNIE 2020 AM FOST VINOVAT DE PRODUCEREA UNUI ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU PAGUBE MATERIALE(mai exact am lovit 2 masini , am mers la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara victime! buna ziua! as avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei ... craiova3 craiova3 Buna ziua! As avea rugămintea de a ma ajuta în privința unei întâmplări nefericite de care am avut parte în seara zilei de marți, 31.08.2021, ... (vezi toată discuția)