avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca fara acordul meu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca fara acordul meu

Contract de munca fara acordul meu.fata mea a fost găsită cu un contract de munca,in alt oraș.nu cunoaște angajatorul.initial a mers să se angajeze,i s a cerut revisal.de acolo a văzut că este angajata in alt oraș.am sunat la ITM,mi s a sugerat sa merg la ANAF,posibil sa fi fost o greșeală .de la ANAF ni s a spus același lucru,este angajata de 3 ani.nu știe,nu cunoaște,nu are idee cum acel angajator a intrat în posesia datelor personale și s a folosit de acestea.ce pot sa fac? Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Mai 2023
abigaildaniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:59, 25 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa mearga la Politie sa depuna plangere pentru fals daca nu a semnat acel c.i.m..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca fara semnatura angajatului Irina586 Irina586 Buna ziua! As dori sa stiu daca exista conform legilor din Romania vreun fel de contract de munca valid fara semnatura angajatului?De curand am vrut sa ma ... (vezi toată discuția)
E posibil sa fie chemată să închei un contract de munca nesemnat de mine? ContSters426008 ContSters426008 Am fost chemată în urma unui interviu la o proba de lucru si sa discutam oferta de angajare, de catre managerul firmei. A doua zi am dat SMS că nu imi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara semnatura mea DianaEllena DianaEllena Buna ziua. Sunt proaspat absolventa de liceu si am vazut un anunt la un restaurant ca se cauta personal si pe moment am zis sa incerc pentru ca nu am nimic de ... (vezi toată discuția)