avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt membru în CA ul scolii. Directorul scolii a dat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt membru în CA ul scolii. Directorul scolii a dat în judecata ...

Sunt membru în CA ul scolii. Directorul scolii a dat în judecata școala reprezentata de CA pe motiv ca i-am dat aviz negativ de a se transfera titular pe un post liber de la nivelul scolii. Precizam ca directorul nu este titularul scolii noastre. În acest caz, cine angajează și cine plătește avocat? Școala, primăria ca au și ei membri în CA sau noi, fiecare pe persoană fizică?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:58, 25 Mai 2023
Scoala plateste avocatul care o reprezinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Componenta comisie concurs contabil scoala gimnaziala ContSters53977 ContSters53977 Buna ziua, vrog sa ma edificati asupra componentei comisiei in cazul organizarii concursului pentru ocuparea postului de contabil in cadrul unei scoli din ... (vezi toată discuția)
Exista prevederi legale care sa permita unui director de scoala sa angajeze avocat? anele2010 anele2010 1. Exista prevederi legale care sa permita unui director de scoala cu personalitate juridica, sa angajeze avocat din bugetul alocat scolii, tocmai cand ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația ... scg scg Bună ziua, as dori sa aflu de la cineva care cunoaște legislația muncii, dacă sunt cadru didactic și în vederea evaluării anuale nu depun autoevaluarea ... (vezi toată discuția)