avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Important! Bună seara ! Tatăl meu a primit o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Important! Bună seara ! Tatăl meu a primit o înștiințare cum că este ...

Bună seara ! Tatăl meu a primit o înștiințare cum că este executat silit din cauza neplății unui telefon cu abonament la o rețea de telefonie mobilă. Ca să nu lungesc povestea o să zic pe scurt, nu a locuit la adresa unde îi soseau plicurile , ci la cea unde avea viză de flotant , iar după 7 ani a primit această înștiințare , iar contul bancar i-a fost blocat . Are de plătit suma x datorată firmei , dar și penalități pentru toți acești ani . El nu a fost contactat pentru a confirma că a luat la cunoștință faptul că a fost dat în judecată. Întrebarea mea este dacă poate face contestație pe baza motivului cum că nu a fost înștiințat corespunzător și dacă ar avea o șansă de câștig măcar să nu plătească penalitățile.
Cel mai recent răspuns: Mirrella P. , utilizator 13:56, 25 Mai 2023
Dacă a fost citat la adresa din cartea de identitate valabila înseamnă că a fost legal citat și nu se mai poate face nimic. Cum abonamentul de telefon nu este titlu executoriu, înseamnă că a fost citat la instanta și nu s-a prezentat. Mai e în termenul de apel măcar?
Dacă a fost citat la adresa din cartea de identitate valabila înseamnă că a fost legal citat și nu se mai poate face nimic. Cum abonamentul de telefon nu este titlu executoriu, înseamnă că a fost citat la instanta și nu s-a prezentat. Mai e în termenul de apel măcar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Get back recovery - scrisoare ioanasss ioanasss Buna, Am primit zilele trecute o scrisoare (notificare de plata) d ela Get Back Recovery, cum ca as avea de achitat suma de 8000 RON pentru un abonament ... (vezi toată discuția)
Apelurile catre 112 nu apar in listingul de convorbiri marlenn marlenn as dori sa stiu daca e normal si legal sa nu apara in listingul de convorbiri de pe o retea mobila (doar una) apelul catre 112, indiferent ca apelul a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita - de catre societate recuperari creante ContSters159812 ContSters159812 am avut un contract pe 2 ani cu ......romania pe care l-am respectat. le-am cerut telefonic de doua ori sa oprim contractul fiindca i-mi pierdusem locul de ... (vezi toată discuția)