avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire. Se dezbate succesiune după tata în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire. Se dezbate succesiune după tata în instanta soția ...

Moștenire. Se dezbate succesiune după tata în instanta soția și cei doi copii. Se plătește taxa de timbru ,onorar experți evaluatori etc.trec 4 ani și procesul este în curs epidemie ,experți o tot lungesc si nu vin ca au dosare multe am cerut schimbarea si tot o lungesc intre timp moare si soția adică mama celor doi copii .Mostenitori copii care nu sau inteles unul vrea tot și altul nimic. Se fac 4 ani jumătate si procesul tot decurge cu așteptare de raport.Un copil sta în casa părintească de unde o scotea pe mama sa rămână el cu familia și mama pe drum .Doresc sa întreb cum se numește atunci cind un mostenitor folosește doar el bunul comun ce le revine la amândoi si daca este corect doar unul sa se folosească de tot.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:53, 25 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu este firesc. exista aceste situatii insa. veti rezolva prin instanta ca sa fiti despagubit pentru partea care vi se cuvine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Succesiune - renuntare la mostenire lglore lglore buna ziua , vreau si eu sa stiu daca se poate vinde o proprietate daca nu s-a deschis succesiunea in schimb s-au facut declaratii de renuntare la mostenire ... (vezi toată discuția)
Succesiune C-D.Z C-D.Z Buna ziua, as dorii si eu o indrumare in acest caz: In 1994 a murit tatal meu, iar in 1997 mama impreuna cu mine si fratele mai mic am mers la notariat si ... (vezi toată discuția)