avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am platit in 31.03.2023 impozitul cu cei 10% reducere.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am platit in 31.03.2023 impozitul cu cei 10% reducere.

Buna ziua, Am platit in 31.03.2023 impozitul cu cei 10% reducere, online pe site-ul primariei. Primesc ulterior o nota de calcul in care imi apare valoarea reducerii ca fiind neachitata. Raspunsul primariei este ca ei nu au incasat /procesat incasarea in data de 31.03. In artocolul de lege si in Hotararea primariei, este scris ca daca plata se face pana in 31.03 inclusiv, nu daca se inacaseaza. Cum as putea dovedi ca primaria nu are dreptate, prin faptul ca imi cere cei 10% prin nota lor de calcul?
Ultima modificare: Duminică, 4 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: office@euricomtrade.ro , utilizator 13:45, 25 Mai 2023
Nu mai puteti face nimic. Niciodată nu se i-a în calcul data când pleacă banii din contul dumneavoastră ci cea în care le întra în contul lor banii.
Ati avut atâtea zile și ați lăsat treaba în ultima zi posibila.
Este scris clar, PLATA pana la 31.03, nu INCASAREA. Da, am avut atatea zile, dar nu platim cu zile, ci cu bani.. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli asociatie proprietari andreea_sd andreea_sd M-am mutat de aproximativ 2 luni cu chirie intr-un bloc cu cateva apartamente. Administratora de bloc are 92 de ani si este partial incapabila sa inteleaga ... (vezi toată discuția)
Caldura la pausal andreea.voicu andreea.voicu Buna ziua! Am urmatoarea problema: in iarna trecuta (2008-2009) nu am avut contract de cititre a repartitoarelor pe scara, iar plata s-a facut la pausal. Pe ... (vezi toată discuția)
Penalizari unlocatar unlocatar Cum se hotareste adoptarea unui sistem de panalizari ? Numai in adunarea generala sau si doar de comitet? Nr minim de zile este 30 de la data scadenta care ... (vezi toată discuția)