Bună ziua! Am crescut un băiat singură timp de 18 ani! Acum tatăl lui vrea să-l convingă să facă proiect la APIA pentru a lua bani în programul Tineri Fermieri ! Adică să-l păcălească să facă proiectul pe numele copilului și sa ia el banii! Pământul nu este al lui ....vrea să facă niște măgării ! Menționez că, copilul stă în continuare cu mine, el vine doar și-l scoate în oraș și l zăpăcește de cap ca-i dă și lui 1000 de roni!
Întrebarea mea este cum pot opri această măgărie?
Îmi este frică de un control și copilul să aibă probleme, chiar dacă nu ia el banii!
tamcris
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Bună seara! Dacă-i fac reclamație tatălui că nu are pământul pentru care-l pune pe copil să ia subvenția, aș putea opri ? Vrea să ia in arendă, din câte am aflat eu! Menționez că copilul are ADHD și astm, nu are voie să muncească la câmp!
Deși poate vă vine greu să acceptați, fiul dvs. a devenit adult. Este deci răspunzător de deciziile lui. Tot ce puteți face este, ca și până acum, să-i fiți aproape cu sfaturi.
Editat
Succesiune
marin2013
Buna ziua dupa trecerea in nefiinta a mamei tatalui meu bun ii revine o patrime din avere ptr ca ea mostenea de la bunici . Mentionez ca sunt singurul ... (vezi toată discuția)