avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Fiti amabili o intrebare. In 2004 am avut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Fiti amabili o intrebare. In 2004 am avut pe rol o ...

Buna ziua. Fiti amabili o intrebare. In 2004 am avut pe rol o Actiune in constatare. in care chemam o vecina sa recunoadca un hotar stabilit catre ea in urma cu 50 ani eu ramanind cu un plus de teren dupa ce m-a.m inteles cu vecinul celalalt sa impartim drumul comun dintre noi fara sa ajungem la instanta.,am chemat decit pe cei de la primarie sa masoare si ni sa trecut la rol. Vecina a pierdut in prima instanta a făcut apel a pierdut si apelul din anul 2005. Acum a rupt gardul care desparte propietatile modificind hotarul. Am avut pe rol dosarul de revendicare. A pierdut prima instanta a facut apel. Acum la apelul facut de ea sa constatat ca unul din judecatori a fost prezent si cind sa judecat apelul facut de ea din 2005 la Actiune in conststare.. Doresc sa stiu daca acel judecator poate fi acum incompatibil.
Cel mai recent răspuns: ilimarce , utilizator 09:37, 26 Mai 2023
Potrivit art. 44 alin. (1) C. pr. civ. [1], cu denumirea marginală „Cazuri de incompatibilitate absolută”, ”
Judecătorul care a pronunţat o încheiere interlocutorie sau o hotărâre prin care s-a soluţionat cauza nu poate judeca aceeaşi pricină în apel, recurs, contestaţie în anulare sau revizuire şi nici după trimiterea spre rejudecare”

Buna ziua. Multumesc pentru răspuns. Sunt cauze diferite. In urma apelului din 2005 nefiind nemultumita de decizia instantei a hotarit sa modifice hotarul. Noi fiind plecati din tara.Datorita faptului ca ne-a trintit gardul pe casa am deschis actiunea de revendicare a terenului acaparat in care sa facut o expertiza.in urma expertizei a reiesit ca imi acaparase 30m. A piedut a facut apel. Acum daca sa nimerit acelasi judecător daca este o alta cauza diferita de cea din 2005 poste fi incompatibil..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren furat de vecini nicusan nicusan fratele meu care nu locuieste in tara, are un teren cumparat de ~15 ani.Intre timp vecinii au intrat si in stanga si in dreapta, pe terenul lui,mutand ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut pentru a beneficia si practic de o decizie judecatoreasca vali43 vali43 Am obtinut o hotarare civila in urma unei cereri de granituire si revendicare in contradictoriu cu un vecin prin care acest vecin a fost obligat sa demoleze ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta -expert ? iulya_alina iulya_alina Buna ziua, recent am pierdut un proces de revendicare imobiliara care consta in a ceda o parte din terenul nostru vecinilor (fiind vorba de 208 mp), teren ... (vezi toată discuția)