avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imi expira CI. Locuiesc cu chirie, contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imi expira CI. Locuiesc cu chirie, contract integistrat la ANAF, ...

Imi expira CI. Locuiesc cu chirie, contract integistrat la ANAF, impozite platite de proprietar. Nu am alt domiciliu sau proprietate. Imi pot face CI la adresa unde stau cu chirie? Proprietarul nu vrea declaratie de luare in spatiu, ca implica 10 ani iar contractul de chirie e pe 1 an. Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:12, 26 Mai 2023
Fără declarația proprietarului ca e de acord sa va ia în spațiu, nu puteți

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ctbv2012 ctbv2012 Am buletinul expirat si pentru ca nu posed o proprietate nu imi pot face o noua carte de identitate. Locuiesc cu chirie in prezent, dar pentru ca nu mai am ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin bogdan311 bogdan311 Buna ziua Pe 25.12.2013 imi expira CI insa am o problema si anume:Pe CI am o adresa la care nu mai locuiesc de 6 ani undeva prin Bucuresti(am fost casatorit ... (vezi toată discuția)