avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cei de la Apavil au \"citit\" un consum mai mic de apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cei de la Apavil au "citit" un consum mai mic de apa (eroare ...

Cei de la Apavil au "citit" un consum mai mic de apa (eroare spune cititorul) si acum spun ca avem de platit din urma 400 m3.
Dar daca citea mai putin nu trebuia sa avem o factura pe minus?
La asociatia de proprietari i s-a comunicat sefului de scara sa taca din gura si noi sa platim.
De exemplu pe luna aprilie avem trecuti 35mc in plus.
Ce putem face?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:43, 26 Mai 2023
Nu ati precizat subiectul discutiei. Despre ce masuratoare e vorba ?
Facturile cu minus sunt cele cind s-a platit anticipat, sau mai mult.
Iar in privinta citirii unui aparat eu stiu ca si clientul trebuie s-o faca, concomitent cu furnizorul, indicatia e la vedere.
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
latka, utilizator
CITIREA CONTOARULUI DE APA
Care contor de apă? Cel de branșament?
Dacă da, vina aparține asociatiei, pentru ca atunci când face reprezentantul furnizorului citirea, trebuie făcută vizual și de către reprezentantul asociatiei. Pentru verificare.
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)
Contractul de furnizare apa lost1989 lost1989 Buna ziua si LA MULTI ANI !!! Am mai scris in august 2019 despre contractele de furnizare apa incheiate de Compania de Apa Somes S.A. Cluj , Sucursala D... ... (vezi toată discuția)