avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Urmează sa ma întorc din ccc, și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Urmează sa ma întorc din ccc, și intenționez sa ...

Buna ziua! Urmează sa ma întorc din ccc, și intenționez sa îmi iau concediu fără plata pt o perioada de la locul de munca. In timpul acestui concediu fără plata de la locul de munca inițial, pot continua angajarea la firma proprie? (Tb sa îmi fac angajare pentru a putea funcționa firma pe domeniul dorit)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:16, 26 Mai 2023
Da, puteti sa va angajati la firma proprie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt noua pe acest site, dar va rog sa ma ajutați ... oprat oprat Buna ziua! Sunt noua pe acest site, dar va rog sa ma ajutați cu răspunsuri la o serie de întrebări. Situația mea este următoarea: 1. Sunt in creștere ... (vezi toată discuția)
Intrerupere temporara a concediului de crestere copil mom2010 mom2010 Am nascut in martie 2010, iar momentan sunt in concediu crestere copil. Inainte de a intra in concediu am obtinut venituri de la 2 firme. Intentionez sa ma ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani dana-stefi dana-stefi Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie ... (vezi toată discuția)