avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Garantie pentru produse importate din Europa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Garantie pentru produse importate din Europa

Buna ziua! Ma intereseaza sa deschid un SRL pentru a putea infiinta un magazin online / pe emag marketplace pentru a vinde produse aduse din Europa. Eu sunt interesant sa vand produse din domeniuk IT. Stiu ca din pct de vedere legal, trebuie sa ofer o garantie de 24 de luni pentru produse insa nu imi dau seama cum pot oferii aceasta garantie. Trebuie sa semnez vreun contract cu o firma care se ocupancu asa ceva? Ma puteti ajuta va rog cu niste detalii?
Cel mai recent răspuns: NoNamed , utilizator 21:10, 29 Mai 2023
Buna ziua,
Garantia o poate oferi furnizator de la care achizitionati produsele.


CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Buna ziua,
Garantia o poate oferi furnizator de la care achizitionati produsele.

Va multumesc pentru raspuns!

Asta inseamna ca trebuie sa iau legatura cu furnizorul si sa ma asigur ca pt Romania imi asigura 24 de luni garantie pt produse. Corect?
Cumva asta inseamna deasemenea ca pt a face lucrul acesta trebuie sa devin reprezentat al acelui furnizor sau depinde de acesta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie 12 sau 24 luni? mariustz mariustz Buna ziua, Am cumparat chiar ieri o trusa de scule de la un producator destul de renumit, prin eMAG Marketplace, de la o firma mai mica din Arad. Am ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a-mi admite returul unui telefon. Lylyca Lylyca Buna Ziua. Sunt într-o situatie neplacută cu eMag , genetată de refuzul acestuia de a-mi admite returul unui telefon. Am facut căutări pe internet despre ... (vezi toată discuția)