avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... INFORMARE FALSA EMAG
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

INFORMARE FALSA EMAG

Buna seara

Am achizitionat un produs de la EMAG pe pfa.
Cand a ajuns am constat ca este diferit de ce asteptam.
Am solicita retur insa mi s-a spus ca pe pfa nu se accepta.
Am citit si am inteles ca este conform legit insa la ei pe site scrie clar drept retur 14 fara nicio mentiune ca doar in anunmite situatii.
As putea reclama EMAG pentru oferirea de informatii eronate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:34, 16 Noiembrie 2024
Cred ca emag nu e vanzatorul direct, ca altfel primeau. E vândut și livrat de emag?
Nu este dar pe site scrie ca retur posibil 14 zile fara nicio alta mentiune
In cazul garantiei este clar specificat ca este diferita in persoana fizica si juridica

gi-jane2 a scris:

Cred ca emag nu e vanzatorul direct, ca altfel primeau. E vândut și livrat de emag?

"Condiții generale pentru returul produselor vândute de partenerii eMAG Marketplace
Pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinească produsul pe care vrei să îl returnezi și care sunt pașii de urmat, citește politica de retur a partenerului eMAG Marketplace de la care ai cumpărat produsul. Intră în pagina produsului, dă click pe numele partenerului eMAG Marketplace și vei fi direcționat în pagina dedicată, unde vei găsi toate informațiile necesare.

Produsele cumparate de la partenerii eMAG Marketplace nu se pot returna in showroom-urile eMAG și nici in oficiile postale"

Emag a extins posibilitatea de retur și pt pj, dar doar pt ca vor, nu ca sunt obligați. Nu fac asta însă și pt ce vând alții prin platforma lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Retur emag produs incercat adinutza87 adinutza87 Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ... (vezi toată discuția)
Pastrare bani retur eronat denisgabriel5 denisgabriel5 Buna ziua, am achizitionat produsul X prin intermediul platformei eMag de la un partener eMag. Am deschis o cerere de retur (ca sa fie) si mi-am vazut de ... (vezi toată discuția)