avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pastrare bani retur eronat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pastrare bani retur eronat

Buna ziua, am achizitionat produsul X prin intermediul platformei eMag de la un partener eMag. Am deschis o cerere de retur (ca sa fie) si mi-am vazut de treaba. Dupa o luna am observat ca eMag mi-a procesat cererea de retur si mi-a inapoiat banii, fara ca eu sa fii returnat produsul. Iar la o zi dupa am fost sunat de catre partenerul eMag unde mi-a cerut sa dau banii sau produsul inapoi. Acum intrebarea mea nu are nicio legatura cu simtul moralitatii, ci as vrea sa stiu daca se poate sa profit de greseala eMag si sa pastrez atat produsul, cat si banii returnati eronat. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
denisgabriel5, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:02, 6 Ianuarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
vi se poate face inclusiv plangere penala pt insusirea bunului gasit.
pe cale civila, va pot da in judecata si veti plati pe langa bani si cheltuieli de judecata si de executare.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare falsa emag Radumari Radumari Buna seara Am achizitionat un produs de la EMAG pe pfa. Cand a ajuns am constat ca este diferit de ce asteptam. Am solicita retur insa mi s-a spus ca pe ... (vezi toată discuția)
Comanda anulată partener emag Mario780 Mario780 Bună ziua, am făcut o comanda la eMag, de un televizor ieri. Am primit mail de confirmare înregistrare comandă, însă astăzi, au trimis mail de anulare a ... (vezi toată discuția)
Retur refuzat dianalivia 28 dianalivia 28 buna ziua! Am o situatie si vreau sa ma sfatuiti cum e bine sa procedez in vederea solutionarii ei cat mai rapid.Pe data de 16.11.2018 am achizionat online un ... (vezi toată discuția)