Am avut o comanda la Emag...am facut retur....mi-au returnat banii prin fast-refund imediat...dar m-am hotarat si am oprit produsul. I-am anuntat pe chat , m-au sunat si m-au întrebat ce s-a intamplat... produsul nu a ajuns. Mi-au trimis un link de reincercare plata si am platit... se intampla in mai 2024. Si acum 3 zile m-au chemat la Politie pentru ca am plangere penala facuta la sfarsitul anului... dupa 7 luni pentru.ca nu as fi platit produsul. Am avut extras de la banca... am vorbit la emag si mi-au confirmat ca mi-au facut atunci un avans la comanda... am platit si ca nu mai am nici o datorie si nici o problema cu Emag. Toate convorbirile le -am depus la dosar. Ce e mai rau este ca sunt militar si se va trimite la Parchet pentru solutionare... Politia nu are competenta. Intrebarea este... la solutionare , pot sa dau Emag-ul in judecata pentru afectarea imaginii atat in viata civila cat si la serviciu ( e posibil sa ramana la dosar, chiar daca va fi NUP ) ????
Și ce dacă sunteți cadru militar?
Când faceți o comandă nu vă schimbați după cum bate vântul ( ați zăpăcit și emag)
Au tot dreptul să vă dea în judecată!
Emag sunt foarte serioși și dacă au ajuns la o astfel de concluzie în privința dumitale sunt convins că au si probe.
Înainte să dați emag în judecată pentru afectarea imaginii ar trebui să vă uitați în oglindă.
Dar cand modifica preturile de 2-3 ori pe zi la produse, cand fac contracte cu diversi vanzatori din strainatate care iti trimit produse neconforme, neverificate, si cand vrei sa iti banii inapoi ca sunt cu probleme, nu te baga nimeni in seama, astepti banii inapoi si mai mult de 1 luna...cum e? Care pe care zapaceste? Pe banii mei am dreptul sa ma hotarasc ce fac opresc sau nu produsul...politica este de 14-30 zile...la mine nu trecusera nici 10