avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am si eu o situatie care s-a mai discutat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am si eu o situatie care s-a mai discutat prin 2023...patrarea ...

Buna ziua. Am si eu o situatie care s-a mai discutat prin 2023...patrarea banilor pentru un produs nereturnat la Emag. Am si eu cam aceeasi situatie... numai ca eu am returnat banii dupa ce am oprit produsul... se intampla in mai 2024. Si acum 3 zile m-au chemat la Politie pentru ca am plangere penala facuta la sfarsitul anului... dupa 7 luni pentru.ca nu as fi platit produsul. Am avut extras de la banca... am vorbit la emag si mi-au confirmat ca mi-au facut atunci un avans la comanda... am platit si ca nu mai am nici o datorie si nici o problema cu Emag. Toate convorbirile le -am depus la dosar. Ce e mai rau este ca sunt militar si se va trimite la Parchet pentru solutionare... Politia nu are competenta. Intrebarea este... la solutionare , pot sa dau Emag-ul in judecata pentru afectarea imaginii atat in viata civila cat si la serviciu ( e posibil sa ramana la dosar, chiar daca va fi NUP ) ????
Cel mai recent răspuns: Pr3f3ctu , utilizator 09:27, 2 Februarie 2025
Dosarul se va clasa în aceste condiții și nu o să vă afecteze nici cazierul și nici dosarul personal. Pe latura civilă, discutați cu un avocat sa vedeți șansele de reușită și să luați în calcul și faptul că va fi un proces destul de lung care o sa vă solicite nervii și răbdarea. E important dacă produsul era achitat la data la care a fost făcută sesizarea.

Produsul era achitat de la inceputul lunii mai 2024.... mi-au facut plangerea la sfarsitul lunii decembrie 2024....nu trecusera decat ....aprox 8 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme retur emag Pr3f3ctu Pr3f3ctu Am avut o comanda la Emag...am facut retur....mi-au returnat banii prin fast-refund imediat...dar m-am hotarat si am oprit produsul. I-am anuntat pe chat , ... (vezi toată discuția)
Pastrare bani retur eronat denisgabriel5 denisgabriel5 Buna ziua, am achizitionat produsul X prin intermediul platformei eMag de la un partener eMag. Am deschis o cerere de retur (ca sa fie) si mi-am vazut de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune?! Utilizatir_MP Utilizatir_MP Ce este de facut, in situația in care, fiul meu a comandat de la Emag o placa video (la easybox prin Sameday), si dupa preluarea pachetului -ajungand acasa, a ... (vezi toată discuția)