avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii către executori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii către executori

Bună ziua. În aceasta vara as dorii sa ma întorc în România și am câteva datorii neachitate către, companii de telefonie mobila, credite online sau către executori dacă au fost dosarele au ajuns la ei. Întrebarea mea ar fi, cum pot afla către cine și ce sume am de achitat? Exista firme care se ocupa cu asa ceva? Sau ma poate ajuta un avocat? Mulțumesc mult și sper ca m-am făcut înțeles.
Puteți verifica doar dacă ați primit somatii/notificări la adresa din România în cazul.in care mai aveți.una sau dacă exista litigii cu dvs ca parat pe portalul instantelor.Uneori creanțele se transmit de la o firma de recuperări la alta, practic alte metode pt a obtinebinformatii nu aveți.. Puteti sa întrebați la furnizorii de servicii respectivi(telefonie etc,)dar dacă au fost trimise la firmele de recuperari sunt șanse mici sa aflați..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon floraresu floraresu Buna ziua, am avut un abonament in 2009 la care am renuntat fara sa-l reziliez. In 2010 am primit o somatie de plata ( de la recuperatori) si am platit ... (vezi toată discuția)
Hartuire sau procedura standard ciolpi ciolpi Am primit si eu o somatie de plata de la compania de telefonie mobila Cos.... La mine e putin diferita situatia deoarece am avut 2 numere de client la ei, iar ... (vezi toată discuția)