avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Pragul de platitor TVA al unei ONG
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Pragul de platitor TVA al unei ONG

Buna.Exista urmatoarele situatii: Un ONG cu activitate principala :religie,ne platitor TVA in cursul anului incaseaza din totalul incasari atat venituri economice si venituri neeconomice. In venituri economice sunt venituri din vanzarea masei lemnoase si venituri din inchirierea imobilelor.Intrebarea este: Cand devine platitor de TVA ,cum se calculeaza cifra de afaceri?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:21, 26 Mai 2023
Luați în calcul doar veniturile economice căci doar ele întra în componenta cifrei de afaceri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire plafon 35000 e neplatitor tva Daniela1974 Daniela1974 Am o societate neplatitoare de TVA cu activitate de baza intretinere corporala si activitate accesorie declarata prin act constitutiv inchirierea si ... (vezi toată discuția)
Pfa platitor tva adina_beb adina_beb Buna ziua La PFA as dori sa stiu si eu : - suma de 35.000 euro se calculeaza in functie de incasarile propriu-zise sau de facturile emise? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Mod calcul cifra de afaceri cristian_conea cristian_conea 1. Pentru calculul cifrei de afaceri / 2011 (declaratia 094) se ia in calcul cursul valutar la emiterea fiecarei facturi sau se foloseste un curs de schimb ... (vezi toată discuția)