Buna Ziua . Am un iubit , Are 17 Ani suntem de 9 Luni de zile inpreuna si Tatal sau a fost de acord casa fim inpreuna si ear acuma in ultimele 2 Luni nu stiu ce sa intamplat ca Tatal sau numai vrea sa ne lase inpreuna si ma Dat de 2 Ori la politie ,
Si sa stabilit ca Iubita mea este inca Virgina si nu ne Grabim cu relatia Intima , Dar noi nu vrem sa ne Despartim si ne tinem Relatia .
Asi vrea sa intreb daca putem sa ne intalnim normal in Comuna lui fara sa ne deplasam in alta parte si daca tot ne da tatal sa la politie ca ne intalnim Pot pat pati ceva ?
( Fara Relkatie Sexuala )
Am intels ca "iubitul"are 17 ani
Dv ce varsta aveti?
Daca unul dintre parteneri este minor si parintii nu agreaza relatia,politia poate dispune masuri legale
Codul penal se refera doar la relatii sexuale., nu la relatii interumane. Politia nu poate sa-ti faca nimic in acest caz. Nu ai spus cati ani are iubita ta. Sa nu fie mai mica de 14 ani.
Minora
D3m3nTuL
Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)