avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna Ziua . Am un iubit, are 17 ani suntem de 9 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna Ziua . Am un iubit, are 17 ani suntem de 9 luni de zile ...

Buna Ziua . Am un iubit , Are 17 Ani suntem de 9 Luni de zile inpreuna si Tatal sau a fost de acord casa fim inpreuna si ear acuma in ultimele 2 Luni nu stiu ce sa intamplat ca Tatal sau numai vrea sa ne lase inpreuna si ma Dat de 2 Ori la politie ,
Si sa stabilit ca Iubita mea este inca Virgina si nu ne Grabim cu relatia Intima , Dar noi nu vrem sa ne Despartim si ne tinem Relatia .
Asi vrea sa intreb daca putem sa ne intalnim normal in Comuna lui fara sa ne deplasam in alta parte si daca tot ne da tatal sa la politie ca ne intalnim Pot pat pati ceva ?
( Fara Relkatie Sexuala )
Cel mai recent răspuns: elian c , utilizator 01:43, 29 Iunie 2023
Am intels ca "iubitul"are 17 ani
Dv ce varsta aveti?
Daca unul dintre parteneri este minor si parintii nu agreaza relatia,politia poate dispune masuri legale
politia poate dispune masuri legale

:)) care sunt alea?

Nu se intampla nimic daca va intalniti, doar ca practic, va intalniti fara acordul tatalui.
Codul penal se refera doar la relatii sexuale., nu la relatii interumane. Politia nu poate sa-ti faca nimic in acest caz. Nu ai spus cati ani are iubita ta. Sa nu fie mai mica de 14 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, iubita mea de 17 ani mi-a dezvaluit mai multe informatii ... alintheter alintheter Buna ziua, Iubita mea de 17 ani mi-a dezvaluit mai multe informatii legate de fosta ei relatie in care a fost santajata de la varsta de 15 ani sa ofere ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu un minor Madara22 Madara22 Buna ziua. Am si eu o problema destul de grava. Defapt foarte grava. Am intretinut raporturi sexuale cu o minora de 14 ani neatiind ca are varsta respectiva. ... (vezi toată discuția)