avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o hotarare in prima instanta prin care sunt obligat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o hotarare in prima instanta prin care sunt obligat sa transfer ...

Am o hotarare in prima instanta prin care sunt obligat sa transfer dreptul de proprietate insa aceasta hotarare nu e definitiva si as dori pana apare motivarea sa pot evacua persoana respectiva de pe acea proprietate. Nefind executorie hotararea se poate considera ca avand putere de lucru judecat provizoriu si sa imi respinga cererea de evacuare?

Alte discuții în legătură

Se poate suspenda executarea dupa depunerea unei contestatii in anulare? selfdefender selfdefender Am primit o somatie pentru evacuare, am depus o contestatie in anulare la Curtea de Apel pentru recursul declarat nul ca nemotivat, desi motivele erau ... (vezi toată discuția)
Obligatie de a face Adrian Horatiu Adrian Horatiu V-as ruga de un sfat. Mama mea a obtinut in instanta obligatia administratorului imobilelor primariei de a ii vinde locuinta in anul 2002 (aprox). Dupa ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg de ce evacuarea nu este posibila si instanta ma "obliga" la revendicare hopeless1 hopeless1 _chiar nu inteleg de ce s-a respins evacuarea _situatia e cam asa: __in 2002 s-a incheiat un antecontract de v-c intre unchiul meu si domnii X care ... (vezi toată discuția)