avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare ca platitor de TVA Persoana Fizica ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare ca platitor de TVA Persoana Fizica Autorizata

Buna ziua,
Am un PFA in domeniul IT, as dori sa stiu daca si cand ma inregistrez ca platitor de TVA. Eu emit facturi pentru proiectele pe care le livrez unui client, am incasari de 6000 Euro brut pe luna (aceiasi suma in fiecare luna). iar ca si cheltuieli doar cele cu CAS,CASS si impozit pe venit.
Multumesc!

Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2023
maria6009, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)
Angajare prin conract pfa - srl cum calculez venitul net mitdan67 mitdan67 am primit o propunere de angajare prin contract ca PFA , adica eu trebuie sa-mi fac un PFA si apoi sa inchei un contract cu un SRL (pentru a vinde aparatura ... (vezi toată discuția)
Completare registru casa in valuta cristian_conea cristian_conea Am o factura in valuta de 100 euro + 19 euro TVA (cand era TVA-ul 19%....) In registrul de casa in valuta se trece valoarea din factura fara TVA (100 euro) ... (vezi toată discuția)