avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, ziua am cumpărat o casa pe numele meu ,și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, ziua am cumpărat o casa pe numele meu ,și după 4 ani ...

Bună, ziua am cumpărat o casa pe numele meu ,și după 4 ani m am căsătorit, .Soțul meu are o fata din.prima căsătorie, și eu un băiat, doresc sa știu dacă, fata soțului are dreptul la casa?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:31, 28 Mai 2023
Atât soțul cât și fata lui n-au treabă cu casa dumneavoastră cât traiți.
Dacă muriți dvs prima soțul o să moștenească 25% din casă, care apoi va rămâne moștenire ficei lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament Mariana.marinescu0@gmail.com Mariana.marinescu0@gmail.com Buna ziua ! Am o casa înainte de căsătorie si am cumpărat cu soțul 2000m pătrați ( pămînt) eu am un băiat și el o fata ! Doresc sa i fac ... (vezi toată discuția)
Donatia e sigura? anonimiu anonimiu Buna ziua! Sunt casatorit de 2 ani.Am o casa cumparata inainte de casatorie pe numele meu si un apartament tot pe numele meu cumparat in timpul casatoriei bun ... (vezi toată discuția)
Mostenire bună ziua! am nevoie de un sfat, vă rog frumos! de ... izabelalungu izabelalungu Bună ziua! Am nevoie de un sfat, vă rog frumos! De un an mi.am părăsit soțul ,cu care am trait 25 de ani si cu care am 2 copii majori. El are un ... (vezi toată discuția)