avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firma PFA sau SRL in domeniul montare panouri ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firma PFA sau SRL in domeniul montare panouri fotovoltaice

Buna seara! Am de gand sa deschid o firma PFA sau SRL in domeniul de panouri fotovoltaice, dar vreau sa susțin ca ma ocup doar de montaj,am pe altcineva care are lucrările prin AFM și sa intram prin parteneriat,sa pot deschide firma o sa am nevoie de ceva calificări? Diplome sau atestate de instalator? Susțin ca lucrez in domeniu de 1 an,am inteles ca la pfa mi se cere diploma,dar pentru SRL nu stiu nimic..ma poate ajuta cineva cu un răspuns?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 08:21, 29 Mai 2023
pentru SRL nu va trebuie certificate sau diplome

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare site e-learning ? pfm18i pfm18i Buna ziua, Vreau sa deschid un site de cursuri on-line. Se poate se fie domeniul meu, eu sa il administrez, dar sa am o colaborare cu o firma (firma are ca ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru instalare panouri fotovoltaice si pictare pereti? alexgorea alexgorea Ce cod CAEN imi trebuie pentru infiintarea unei firme ce se va ocupa de instalarea panourilor fotovoltaice si a boilerelor pe baza de lumina soarelui, iar ca ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)