avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil

Buna ziua, am si eu o întrebare… mama mea cu tatal meu au avut o casa, ei au divorțat in 2004 si in 2006 au fost la notar sa faca schimb cu o alta casa… mama mea din gresala cel mai probabil a declarat ca era căsătorită (in 2006) dar ea era divorțată deja… si la aceasta casa nu este făcută nici succesiunea si nici Partajul… tatal meu a decedat din pacate… ce este de facut ? Se pot reface actele din 2006 sa apara ca ea era divoartata ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:00, 29 Mai 2023
Nu. Actele asa rămân.
La Cartea funciara apar amândoi?

Pai da dar azi cand am fost la buletin, am avut ceva probleme….
raluk0207 a scris:

Nu. Actele asa rămân.
La Cartea funciara apar amândoi?

Pai..mergeți cu mama sa ii explice polițistului cum a uitat ca e divorțată.
Trebuie sa dezbateti succesiunea după tatăl dvs și ulterior sa faceți partajul cu mama pe apartament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni pentru casa Monica21 Monica21 Parintii tatalui meu au divortat si casa in care locuiau s-a partajat in 2 adrese diferite, un fel de duplex..fie casa 1 si casa 2..Casa 1 a ramas pe numele ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager gyorgycristina gyorgycristina Buna.. unchiul din partea tatălui e trecut în acte cu cota de 1/2 cu uzufruct viager și ca la mama iar fi prin donație o cota de 8/16 din care sunt și eu ... (vezi toată discuția)
Proprietate gheltu gheltu casa batrineasca a fost obiectul unui proces de partaj impreuna cu o masina de aceeasi valoare intre parintii divortati .In urma partajului sau scos ambele ... (vezi toată discuția)