avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Dacă sunt coasigurata la sănătate prin ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Dacă sunt coasigurata la sănătate prin contractul ...

Bună ziua! Dacă sunt coasigurata la sănătate prin contractul de munca al soțului si ma angajez trebuie să anunt eu la CNASS? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 30 Mai 2023
Si dvs si sotul trebuie sa anunte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie de sanatate alina_1987 alina_1987 Buna seara. Am si eu o nelamurire. In 2013 mi-am pierdut serviciul, si intre timp nu am reusit sa imi gasesc in alta parte. Recent am aflat de la medicul de ... (vezi toată discuția)
Cotizare asigurari in doua state ue alinamihet alinamihet Buna dimineata.As dori sa ma lamuresc cum trebuie sa cotizez la asigurarile de sanatate deoarece acum sotul meu lucreaza in AUSTRIA cu carte de munca de ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate la persoana fara venit Siluana Siluana Buna ziua Pot beneficia de asigurare de sanatate daca nu am venit? Din 2011 - 2013 am fost in conediu de crestere copil, iar apoi timp de 6 luni, am intrat ... (vezi toată discuția)