avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am primit soluția pe scurt de încheierea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am primit soluția pe scurt de încheierea unui proces ...

Bună ziua! Am primit soluția pe scurt de încheierea unui proces de moștenire , unde terenul care se judeca în proces mi-a fost atribuit mie, partea cu ,care mă judec au folosit acest teren în tot acest timp.
Acum după ce acest teren mi-a fost atribuit mie de instanță, reclamanții au continuat să lucreze acest teren ,ignorând ordinul judecătoresc.. acum vă rog să mă lămuriți și pe mine dacă se poate..
Cum se numește fapta lor ,infractiune ,hartuire sau tulburare de posesie sau au greșit și ei ??:)
Precizez că am primit soluția pe scurt de 1 luna jumate unde scrie destul de clar că terenul îmi este atribuit de prima instanță..
Deocamdată nu am primit hârtiile dacă au făcut apel..
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:40, 29 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
deocamdata fapta nu se numeste in nici un fel. ea va avea un nume abia dupa ce dvs veti pune in executare decizia ramasa definitiva. abia atunci veti fi in drept sa cereti cedarea proprietatii.
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare respinsa pentru teren dat in arenda Dan Mihai Dan Mihai Buna seara,ma numesc Mihai Dan si am o problema mai deosebita,va rog sa imi raspundeti daca puteti: In 1994,tatal meu,Mihai Gh Ioan,i-a ... (vezi toată discuția)
Validitate contract de vanzare-cumparare ThomasT6 ThomasT6 In 1995 am cumparat o suprafata de teren pentru a construi un mic magazin. In contractul de vanzare-cumparare scrie “aflata in tarlaua 18, parcela 402, ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau granituire? arad33 arad33 Va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema cu care ma confrunt,de fapt cum se numeste ,.s au interpreteaza?Vecinii mei au daramat gardul de caramida ... (vezi toată discuția)