avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua!:Dacă o persoana are de executat munca în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua!:Dacă o persoana are de executat munca în folosul ...

Bună ziua!:Dacă o persoana are de executat munca în folosul comunității iar aceasta nu se prezintă care ii sunt consecințele?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:30, 29 Mai 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Serviciul de probațiune va înainta un referat instanței de executare în vederea inlocuirii pedepsei. Concret, se poate ajunge la închisoare.
Mulțumesc!
Parca au înnebunit oamenii...
Chiar nu ii înțeleg.
Oare chiar aproape toți vor sa meargă la închisoare?

Sunt mulți care pun aceasta întrebare...

Eu as modifica legea, ca omul sa stea 3 zile la închisoare ca sa vada cum este acolo.
Nici la fostii miniștrii nu le place...

Eu știu ce zic când spun ca ar trebui modificată legea.
Ar fi o resuscitare a societății românești aflata în moarte clinică.
Fiind practician în drept înțeleg mult mai bine problemele decât guvernul sau parlamentul care nu înțelege nimic.

Pana nu demult, nu lasam pe nimeni în detenție nici 24 de ore dar se pare ca asa ar trebui...
Oamenii au cam luat-o razna.
Sunt deja prea mulți asa...

București 2023
Ultima modificare: Luni, 29 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moarte pentru moarte? Lixandra Ionut mihai Lixandra Ionut mihai am ajuns intr-o perioada destul de grea...nu mai avem siguranta de a merge pe strada...de a fi siguri...pt ca in ori ce moment cineva iti poate da in cap...tot ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis elisabeta2323 elisabeta2323 Buna ziua, As dori opinia unui avocat sau a cuiva care a trecut prin urmatoarea speță : Am avut mai multe dosare penale datorita conducerii fara permis, ... (vezi toată discuția)
Decret de gratiere?? lung.raluca lung.raluca Stie cineva daca se fac gratieri colective? S-a semnat decret din partea presedintelui? Se pare ca s-a anuntat la stiri despre ceva gratieri dar din pacate ... (vezi toată discuția)