ciudata viziune aveti despre avocati!
Credeti ca un avocat foloseste numai pentru a vă scapa de inchisoare atunci cand totul este evident?!?
Dar, ce ziceti despre faptul ca, fără sa aveti un avocat, există riscul să vă fie încălcate niste drepturi procedurale, care prin încălcarea acestora (cu sau fără intenție) de către organele de cercetare penală riscați să „plătiți” mai mult decât prevede legea ?
Probabil că nu înțelegeți că rolul avocatului este acela de a supraveghea faptul că legea este aplicată proporțional cu fapta si cu norma juridica încălcată!
Să știti că sunt nenumărate cazurile în care, deși exista fapta și prin aplicarea „șablonului” codului penal, totuși, datorită aspectelor de procedură, avocatul a reușit să obțină altceva decât se părea la prima vedere că s-ar putea obține.
Acum, asta nu înseamnă că: ”hai să încălcăm legea, că am eu un avocat bun care mă scapă”!
elisabeta2323 a scris:
Mda, mulțumesc. Parca avocatii erau sa apere un caz, si din moment ce "pare" pt ce sa mai apelez sa mai platesc un avocat? Spre exemplu, din moment ce mi-ati trantit aceasta parere ce sens ar avea sa apelez la dvs sau la un coleg, sa dau banii degeaba? 0 barat